BoereGoed recepten
Vind hieronder de gezondste recepten die jij kunt maken met onze geteelde producten.
Groentestamppot met kruidensaus
Ingrediënten 500 gr aardappelen 400 gr zoete aardappel 300 gr broccoli 300 gr spinazie 200 gr tuinerwten
Portobello met walnoten en geitenkaas
Ingrediënten 2 portobello’s1 ui1 teentje knoflookFlinke hand walnotenEen scheutje rode wijn 100 gram zachte geitenkaas 1 tl
Lunch Bieten variatie
Ingrediënten 2 rode bieten2 gele bieten2 chioggia bieten75 gram fetaolijfolie Bereiden Verwarm de oven voor
Ovenschotel Groene kool met pastinaak
Ingrediënten Ingrediënten: 300 gr pastinaak ½ groene kool 1 rode ui 2 teentjes knoflook 200 gr gehakt
Wokgroente
Ingrediënten: - 250 gram krieltjes of zoete aardappel - 250 gram spruitjes - 1 (rode) paprika - ½
Groente uit de oven
Ingrediënten: - 250 gram krieltjes of zoete aardappel - 250 gram spruitjes - 1 (rode) paprika - ½
Hutspot variatie met (regenboog)wortel
Ingrediënten: 350 gram aardappelen 1 pastinaak 1 prei 1 of 2 (winter)wortels (eventueel regenboogwortel voor een kleurrijk geheel)
Stamppot rode biet met zoete aardappel
Ingrediënten 500 gr zoete aardappelen 350 gr (gekookte) rode bietjes 1 kleine ui 1 appel 100 gram
Koolrabi ovenschotel
Ingrediënten: Peper en zout 1 koolrabi 2 tomaten 3 schijfjes zachte geitenkaas (ca. 60 gram) 1 theelepel italiaanse
Traybake (zoete aardappel met courgette van de bakplaat)
Ingrediënten: 500 gr zoete aardappels 1 courgette 1 (punt-)paprika 2 rode uien tomaten 2 el olijven naar