Nieuws2020-04-22T16:49:35+02:00

BoereGoed Nieuws

Facebook berichten

04/07/2020
Wat gebeurt er op zaterdag bij de BoereGoed Buurtkas

WAT GEBEURT ER OP ZATERDAG BIJ DE BOEREGOED BUURTKAS ?

02/07/2020
Tijdlijnfoto's

Bij Hofstede Dier en Tuin nu ook zuivel van @heerlijkvdichtbij in de Boeregoed hoek. Heerlijke zuivel regelrecht van de boeren uit @middendelfland.
Woon je dichterbij de Baakwoning in Naaldwijk vrijdag en zaterdag ook in de farmshop. Maar wil je zeker zijn, bestel dan even via de webshop @boeregoed

30/06/2020

ZELF JE EIGEN BONEN PLUKKEN. DAT KAN NU!
Bij bestelling van een groente buurtbox mag je zaterdag, zelf of samen met je kinderen, een maaltje bonen komen plukken in onze prachtige buurtkas.
Bestellen kan tot woensdagmiddag 16.00 uur. Afhalen is dan zaterdagmorgen tussen 9-11 uur.
Deze week in de farmshops en online via www.boeregoed.nl/shop te bestellen:
- Groente buurtbox
- Fruit weerstandsbox
- Vega BBQ-box
- 3 soorten kasbonen
- kas aardbeien
- kas kersen
- 3 soorten tomaten

30/06/2020

Yes hij is gesignaleerd; de eerste goudgele rakker is een feit! (en nee we hebben het hier niet over bier) 'Onze' Ruud had vanmorgen de eer om de eerste meloen te oogsten. Best wel even een gedenkwaardig moment! Nou maakt één zwaluw natuurlijk nog geen zomer, dat weten we allemaal, maar het begin is een feit. Binnenkort meer.....

28/06/2020

HEB JE ALTIJD AL EENS ZELF JE EIGEN BONEN WILLEN PLUKKEN DAN KAN DIT NU!
Bij bestelling van een groente buurtbox mag je zaterdag, zelf of samen met je kinderen, een maaltje bonen komen plukken in onze prachtige buurtkas.
Bestellen op www.boeregoed.nl/shop en kan tot woensdag 16.00 uur. Afhalen is dan zaterdagmorgen tussen 9-11 uur.

27/06/2020
BoeregGoed Drive 2.0

Moge, de Boeregoed Drive is nu bij de kas! Je kunt je auto parkeren bij de kas en we zetten de bestelling erin. Je kunt ook doorlopen door de Buurtkas, een kijkje nemen en evtl wat kopen in de Farmshop. Het nieuwe assortiment staat op www.boeregoed.nl/shop

26/06/2020

Bij BoereGoed werken we ook samen met lokale leveranciers/tuinders/boeren. Dit keer met Op Hodenpijl in Schipluiden. Waar Roeland en Thor de moestuinen biologisch bewerken. Als je deze week de buurtbox hebt besteld bof je want er zit super mooie spitskool in met een lekker recept van een van onze klanten.
#puuurmiddendelfland #lokaaleten #dekortsteweg #spitskoolmetfetais lekker

26/06/2020

Bij BoereGoed werken we ook samen met andere leveranciers/tuinders voor de lokale producten. Deze week zit er in de groentebox zoveel lekkers waaronder deze spitskool van @ophodenpijl in Schipluiden. Roeland vertelt hierover.
#puuurmiddendelfland #duurzaamleven #biologischeten #lokaaleten

25/06/2020

DE NIEUWE BOXEN STAAN WEER ONLINE OP www.boeregoed.nl/shop
En als je nu toch in onze Drive komt, parkeer dan toch even je auto en wandel door onze prachtige vitaal groeiende kas heen naar de nieuwe farmshop. Daar kun je dan ook nog even lekkere verse eitjes, sapjes, honing, en wat je nog vergeten bent meenemen. Wij kijken er naar uit! Jullie ook?

« 1 of 8 »

Nieuwsberichten

Neem een gembershot!

Gembershots zijn erg lekker en is goed voor de gezondheid.

Shop nu