Nieuws2020-11-03T13:55:36+01:00

Nieuws van BoereGoed

Facebook berichten

["error","The access token could not be decrypted"]
26/10/2020
WestlandTheater De Naald

We zijn natuurlijk apetrots bij BoereGoed dat deze samenwerking tot stand is gekomen! Zo' n prachtig theater als WestlandTheater De Naald die avond aan avond ons eigen 'kissie BoereGoed' gaat aanbieden aan bekende en minder bekende artiesten. Wow....daar gaan we toch bijna van naast onze klompen lopen!

Leuk nieuws! Artiesten die in De Naald optreden gaan vanaf nu de deur uit met een dosis Westlandse vitaminen in de vorm van 'n Kissie Boeregoed šŸ…šŸ„¦šŸ† Trots dat wij deze mooie samenwerking aan mogen gaan met Boeregoed, waarmee we gezamenlijk het belang van een gezonde levensstijl onderstrepen: met verse, lokale producten zorgt Boeregoed voor een gezond lichaam, met theater zorgen wij voor de gezondheid van de geest šŸ˜ƒ

25/10/2020

Wilt u vrijdagavond Buurtboxen of ander lokaal gezonds bezorgd hebben? Klik op de online brief :
https://mailchi.mp/boeregoed/boeregoed-klanten-buurtbrief-2303806

23/10/2020
Sweet & Pepper

Ja en zo lekker!!!!

Ook deze week weer te verkrijgen bij Boeregoed in Naaldwijk: onze boosters, gembershotjes en gele paprikasoep, rode linzensoep en pompoensoep

19/10/2020

Is ie niet prachtig, deze snijbiet? Voor velen misschien de grote onbekende maar weet je dat je er heerlijke gerechten mee kunt maken?! Aan het eind van deze week wordt ie geoogst dus misschien tref je 'm wel in Ć©Ć©n van onze farmshops. Houd voor een recept vooral onze buurtbrief in de gaten..

18/10/2020

Onlangs werd er in Rabo&Co, het ledenmagazine van Rabobank Westland, aandacht besteed aan de verbinding van de sociale met de lokale voedselketen bij BoereGoed.
Wij zijn natuurlijk supertrots! Klik op de afbeelding of op de link hieronder hier voor het hele artikel
https://www.boeregoed.nl/wp-content/uploads/2020/10/RaboCo-Westland-editie-najaar-2020-4-7.pdf

17/10/2020

De allereerste kas bloemkool uit de BuurtKas is weer geoogst, door onze jarige Ruud!!!

15/10/2020
Foto's uit het bericht van Boeregoed

De BoereGoed belofte.... Baby broccoli en baby bloemkool in de Buurtkas..! Altijd weer een prachtig gezicht en een hoopvol kiekje op de komende weken! Beautiful!

12/10/2020

Wowwww....het bestaat nog! Naastenliefde, barmhartigheid, weldadigheid! Na de inbraak in onze kas raakten we onze laptop kwijt. Dat zorgde ervoor dat we geen produktstickers meer konden uitdraaien en we uren en uren overwerk hadden. En toen....vanuit het niets...was daar ineens Nife Energieadvies uit 's Gravenzande die ons vandaag zomaar een vervangende laptop schonk! Hoe fijn is dat! Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!!!!

12/10/2020

We zijn uitgebreid met bezorgen naar Maassluis en Den Haag-Vroondaal. Meer weten over het assortiment Buurt-, Fruit Vitaliteit--en Zuivelboxen en andere produkten uit de kas en de buurt? Klik op : https://mailchi.mp/boeregoed/boeregoed-klanten-buurtbrief

Nieuwsberichten

Neem een gembershot!

Gembershots zijn erg lekker en is goed voor de gezondheid.

Shop nu
Go to Top