BoereGoed recepten
Vind hieronder de gezondste recepten die jij kunt maken met onze geteelde producten.
Yoghurt Munt saus
Yoghurt Munt saus Ingrediënten 300 gram Griekse yoghurt 10 takjes munt 1 rode peper eventueel zonder zaadjes fijngesneden 2 teentjes knoflook fijngesneden 1 centimeter gemberwortel theelepels geraspte 1 kleine of een ½ rode
Bloemkoolpuree met Kurkuma
Bloemkoolpuree met Kurkuma Ingrediënten 1 grote bloemkool 1 grote aardappel voor een wat 'steverigere' puree 1 tl kurkuma kookroom 1 snufje peper 1 snufje zout Instructies Maak bloemkool schoon en verdeel
Appel-Uien chutney
Appel-Uien chutney Ingrediënten 2 appels 1,5 deciliter azijn 250 gram uien 250 gram suiker 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel kerriepoeder 1 theelepel zout ½ theelepel cayennepeper 50 gram rozijnen 2 lege jampotten
Paksoi Salade
Paksoi salade Ingrediënten 1 struik paksoi 2 sinaasappels 100 gram rozijnen 2 appels 1 paprika Dressing 3 eetlepels sesamolie 3 eetlepels citroensap 3 eetlepels honing Peper & zout Instructies Pers de
Andijviestamppot met Brie en Tomaatjes
Andijviestamppot met Brie en Tomaatjes Ingrediënten 1.2 kg kruimige aardappels 1 krop andijvie 200 gr brie 250 gr tomaatjes 25 gr walnoten 200 ml halfvolle melk 2 tl gedroogde italiaanse kruiden 1 snufje
Romige Beukenzwamsoep
Romige Beukenzwamsoep Ingrediënten 700 gr beukenzwam 2 rode uien 2 teentjes knoflook 1 klontje boter 1 scheut olijfolie 15 gr tijm 2 groentebouillontabletten 120 gr slagroom 5 takjes peterselie Instructies Veeg
Meloen met Balsamicodressing en Ham
Meloen met Balsamicodressing en Ham Ingrediënten 1 meloen 4 takjes munt 10 sprietjes bieslook 1 tl honing 2 el balsamicoazijn 4 el olijfolie 1 snufje peper 1 snufje zout 100 gr rauwe ham
