Het is weer tijd voor een update over de heerlijke seizoensgroenten bij BoereGoed. We hebben dit keer een paar leuke nieuwtjes voor jullie!

Volle Grond Tuinbonen

Onze tuinbonen zijn nu vers uit de volle grond verkrijgbaar. Kom snel langs om deze heerlijke bonen te proeven!

Kaskersen

We hebben echte kaskersen! Ze zijn superlekker, maar ook wat prijziger dan de buitenvarianten omdat ze heel beperkt beschikbaar zijn uit de kas. Maar geloof ons, ze zijn het waard!

Spinazie

Ondanks het landelijke nieuws dat er geen spinazie meer zou zijn, kunnen wij als BoereGoed nog wel iets aanbieden. Helaas is de voorraad erg beperkt door de onverwachte regenval, dus wees er snel bij!

Aardbeien van Mark

De aardbeien uit de kas van Mark zijn weer beschikbaar. Ook hier geldt: de voorraad is beperkt omdat de zon zich de laatste 4 weken weinig heeft laten zien. Dus, als je van aardbeien houdt, zorg dat je op tijd bent!

Sperziebonen

Onze sperziebonen uit de kas zijn ook beperkt beschikbaar door het gebrek aan zon en warmte. Maar geen zorgen, we bieden ook buitenlandse sperziebonen aan die door een Nederlandse teler zijn geteeld. Het smaakt net zo lekker, beloofd!

Veel producten uit de Buurtkas

We hebben heel veel producten uit onze eigen Buurtkas, maar alles zolang de voorraad (teelt) strekt. Dus kom snel langs voordat je misgrijpt!

Biologische Citroenen

En tot slot, de eerste biologische nieuwe oogst citroenen zijn binnen! Perfect voor die zomerse limonade of een frisse salade.

Geniet van al het lekkers dat we te bieden hebben. En onthoud, “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” – letterlijk!