Zondag 2 juni was BoereGoed voor heel even het domein van Team Westland! Met een perfect verzorgde High Tea wilde onze vrijwilliger Aad van der Voort samen met Saskia de Jong geld inzamelen voor een barre tocht. Ook dit jaar wordt namelijk de Tourmalet weer beklommen door een groep mensen van dit welbekende team. Met het geld wat binnengehaald wordt met het beklimmen (wandelen, lopen of fietsen) van de Col du Tourmalet in Frankrijk worden regionale kanker-gerelateerde doelen ondersteund. Vanzelfsprekend worden er bij dit evenement vele emotionele momenten gedeeld met een lach en een traan.

De High Tea was een enorm succes! Na een overheerlijk paddenstoelensoepje volgden de meest heerlijke gerechtjes in gestaag tempo onder het genot van een verse kruidenthee uit de BoereGoed kruidentuin. De gerechtjes waren uiteraard veelal klaargemaakt met de producten uit de Buurtkas en de aankleding van de tafels was werkelijk een plaatje. Saskia en Aad, onze complimenten en alvast heel veel succes voor 19 juni!