Wil je leren fermenteren van een natuurvoedingskundige en eet jij voortaan je zelfgemaakte supergezonde kimchi? Volg dan deze inspirerende workshop in de gezellige kas van BoereGoed, waarin Hester van der Leeden je leert hoe je dit op een veilige manier aanpakt.

Gefermenteerde voeding is een feestje, waar je je goede darmbacteriën een groot plezier mee doet. Door je darmen gezond te houden zorg je voor een goede weerstand en een sterk immuunsysteem. We beginnen met de theorie achter fermenteren en een kleine proeverij met gefermenteerde groente. Daarna ga je zelf aan de slag. Als je het principe onder de knie hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos!

De kosten voor de workshop bedragen 62,50 per persoon incl. koffie en thee. Je krijgt een beugelpot met daarin je eigen kimchi mee naar huis. Daarnaast krijg je een werkbeschrijving en een aantal recepten om zelf aan de slag te gaan.

Je kunt je inschrijven via Voedingzonderfratsen.