januari 12, 2024

Educatieve activiteiten in de buurtkas

Halverwege 2023 is BoereGoed formeel verhuisd naar de Opstalweg in Naaldwijk. Deze winter wordt de omgeving rondom de buurtkast nog aantrekkelijker gemaakt met de toevoeging van diverse flora en fauna. Het afgelopen jaar hebben we af en toe groepen mensen rondleidingen laten ervaren. Dit jaar zullen we hier meer mogelijkheden voor hebben.

Voor schoolklassen bieden we een leuk programma aan, zoals bijvoorbeeld een puzzeltocht met opdrachten waarbij achtergrondinformatie over bepaalde kruiden en gewassen wordt gegeven. Hoewel deelname aan evenementen niet geheel kosteloos is, zijn de kosten bedoeld om de onkosten te dekken. We streven ernaar om een verrijkende en educatieve ervaring te bieden aan onze bezoekers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je een idee? Stuur gewoon een mailtje naar info@boeregoed.nl!