mei 9, 2022

Er was eens… (deel 6)

Ook de periode in het Buurtkasteel bij de Carlton bleek uiteindelijk eindig! Het Buurtkasteel verhuisde van de Naaldwijkseweg in ’s Gravenzande naar de Baakwoning in Naaldwijk. Deze plek werd door buurman en graaf van het graafschap, OK-Plant ter beschikking gesteld en daar is BoereGoed heden ten dagen nog steeds dankbaar voor!

Aanvankelijk werden er wat vraagtekens gezet bij de komst van BoereGoed vanwege de angst voor extra verkeer van ridders te paard, karren en wagens over een oud bruggetje. Inmiddels is het bruggetje afgesloten voor al dit mogelijke tumult en goed bereikbaar vanuit Naaldwijk en ‘s Gravenzande. Er werd weer van alles geteeld en alle BoereGoedprinsen en -prinsessen hadden al snel het spingaren weer opgepakt.

Het Buurtkasteel stond er prachtig en groen bij en spoedig ontstond het idee om een eigen farmshop (in sprookjestijd; kruidenier) aan huis te beginnen. Dit ambacht was ons immers bekend. Echter was hier toestemming nodig van partijen, graven en koningen dus was het wachten op de beslissende oorkonde. Daarover volgende week meer….