Er was eens… (deel 2)

De kas, die inmiddels bijna koninklijk verbouwd was, werd aanvankelijk “de volkskas”, genoemd. De drie prinsen hoopten daarmee het volk aan te spreken en daarmee menig groen hart en dito vingers te raken. Dat het echter zo groots en bekend werd, daar hadden zij slechts van kunnen dromen.

Heel veel gezinnen kwamen voor de aardbeienpluk of de bietenoogst.
En er werden ook al gauw kraampjes gezet waarbij de kleine prinsjes al vroeg werden ingeschakeld.
Ted en Twan kom je tegenwoordig tegen als bezorger op de vrijdag in Westland en Midden Delfland. Hoe leuk is dat!

Mede door Cittaslow Nederland kwamen de mensen vanuit het ganse land en zelfs daarbuiten! Burgemeesters en wethouders kwamen kijken wat we hier deden. Zelfs uit het verre AustraliĆ« kwamen ze kijken. Helaas komt aan elk mooi sprookje een eind en volgde in 2016 het afscheid van de volkskas. Maar gelukkig veranderen kikkers in prinsen, worden prinsessen wakker gekust, en lag er ook voor BoereGoed nog iets moois in het verschiet. Daarover volgende week meer….