Een van de eerste Farmshops van BoereGoed was de Farmshop bij Hofstede Dier en Tuin. Aanvankelijk begon het met een verkoop-automaat, die 2 x per week gevuld werd door Piet de Bruijn. Inmiddels is het een volwaardige Farmshop in de winkel, die overigens nog steeds wordt bijgehouden door dezelfde Piet de Bruijn.

En toen, volledig vanuit het niets, was daar opeens de reddende prins uit het BoereGoedsprookje. Hij had een oud kasteel (lees oude kas) die leeg stond en waar het een griezelig grote bende in was. Hij vroeg Remy, die (volgens zijn eigen prinses) overigens verre van handig is, of hij op zaterdag iets te doen had…

En zo gingen die twee dappere mannen iedere zaterdagmorgen op pad met gereedschap en proviand om de kas ‘op te knappen’ en deze overzichtelijk en leefbaar te maken. Ze hadden beiden al visioenen gehad en wisten exact hoe de kas eruit moest zien en wat er stond te gebeuren.

Prins Gert zou Gert niet zijn, als die dit niet op afstand al ‘rook’, en voegde zich dus al snel bij de mannen! En laten we niet vergeten te zeggen dat onze Piet de Bruijn toen al actief was bij (toen nog) de boerderijtjes.
En zo werd op een mooie ochtend BoereGoed in Woudtzicht (De Lier) geboren.

Volgende week een nieuwe bladzijde uit ons sprookjesboek…. :-)