BoereGoed vrijwilliger worden?

BoereGoed streeft ernaar mensen uit verschillende lagen van de bevolking samen te brengen, op een sympathieke manier. Gewoon doordat je jezelf kunt zijn en je mee kunt doen. Of je nu als cliënt via een instantie komt, als werkzoekende thuis zit, of dat je een drukke baan hebt en af en toe eens met je handen in de aarde wilt wroeten. Iedereen is welkom in de kas! BoereGoed maakt samenwerken, kennis delen en ontmoeten mogelijk.

Teelt

Vrijwilligers voor in de kas, om mee te helpen aan alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Schoffelen, blad verwijderen, touw hangen, en natuurlijk oogsten, zomaar een paar veel voorkomende werkjes waar we jouw hulp bij kunnen gebruiken.

Bodemdeskundige vrouw/man om de grond in onze kas te beoordelen, mee te denken en te behandelen. Ook wij leren nog elke dag. Zo proberen we nog steeds te verbeteren en er het beste uit te halen. Dat geldt ook voor onze grond. Uiteindelijk de belangrijkste basis voor onze plantjes. Heb jij deze kennis en/of ervaring?

Buurtboxen

Mensen die het leuk vinden om te helpen met de samenstelling van onze boxen. Het aandragen van ideeën voor recepten en het inpakken van onze verse producten. Onze wekelijkse vraag naar gezonde Buurtboxen stijgt gestaag en daarbij wordt telkens weer een stuk creativiteit, en inzet gevraagd. Vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken om te helpen inpakken? Of heb je leuke ideeën voor samenstellingen, themaboxen of recepten. Dan ben jij degene die wij zoeken.

Evenementen

Deelnemer evenementen groep. Heb jij leuke en creatieve ideeën voor het organiseren van evenementen? En vind je het ook nog eens leuk om deze samen met andere deelnemers te organiseren en begeleiden? Dan ben je ontzettend welkom!

Winkel

Mensen die het leuk vinden om te helpen in de farmshop Baakwoning. De winkel is open op woensdag van 13.00-17.00 uur, op donderdag en vrijdag van 10.00-17.00 uur en zaterdagmorgen van 9.00 tot 13.00 uur. Vind jij het leuk om hier te helpen met inrichten (vrijdagochtend) en de klanten te helpen (kassawerk) of de winkel bij te vullen gedurende de openingstijden. Dan ben jij degene die wij zoeken.

Vervoer

Chauffeur (met vrachtwagen rijbewijs.) Daarnaast is er altijd vraag naar chauffeurs (met een vrachtwagenrijbewijs.) Omdat BoereGoed groeit doordat het aantal bestellingen en winkelbezoeken stijgt wordt het aantal te rijden ritten ook groter dus zijn nieuwe chauffeurs ontzettend welkom!

Verwerking

Inpakkers. Om aan de dagelijkse vraag naar groente en fruit te kunnen voldoen zoeken wij mensen voor in de verwerkingsruimte. Dit is de plek waar het allemaal gebeurt: het uitzoeken, sorteren, verpakken en verdelen van de producten. Met een heel team draag je de zorg hiervoor. We vragen oog voor kwaliteit, het weten van aanpakken en een dosis gezelligheid van jou.

Zin om ook lekker bezig te zijn in de kas?
Word vrijwilliger!

Iedere ochtend van de week, behalve op zondag, kun je terecht in de BoereGoed kas om de handen uit de mouwen te steken, een bakkie te doen of gewoon even rond te kijken.

Word ook vrijwilliger!

Wil je meer weten? Neem contact op met info@boeregoed.nl
of vul onderstaand formulier in!