BoereGoed vrijwilliger worden?

BoereGoed streeft ernaar verschillende mensen samen te brengen, op een sympathieke manier, zonder onderscheid op basis van achtergrond. Gewoon doordat je jezelf kunt zijn en je mee kunt doen. Of je nu als cliënt via een instantie komt, als werkzoekende thuis zit, of dat je een drukke baan hebt en af en toe eens met je handen bezig wilt zijn. In de kern is iedereen welkom! BoereGoed maakt samenwerken, kennis delen en ontmoeten mogelijk. Momenteel zoeken we nog:

Teelt

Vrijwilligers voor in de kas, om mee te helpen met alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Schoffelen, blad verwijderen, touw hangen, en natuurlijk oogsten, zomaar een paar veel voorkomende werkjes waar we jouw hulp bij kunnen gebruiken.

Maatjes

Omdat we onze cliënten graag één op één begeleiden en ondersteunen waar nodig, zoeken we maatjes. We constateren dat het hebben van een maatje, meer rust biedt, meer stabiliteit, meer focus maar vooral ook meer gezelligheid en productiviteit. Dus….spreekt dit je aan en heb je het gevoel dat je een waardevolle bijdrage aan de ander én aan jezelf zou kunnen leveren in een maatjesproject, dan zijn we op zoek naar jou!

Vervoer

Chauffeur/oproepchauffeur. (vrachtwagenrijbewijs is handig maar niet verplicht) Omdat BoereGoed groeit door een stijging van het aantal (werkfruit)bestellingen en door de toenemende winkelbezoeken wordt ook het aantal te rijden ritten steeds groter. Nieuwe chauffeurs zijn dus méér dan welkom!

Winkel

Mensen die het leuk vinden om te helpen in de farmshop Opstalweg De winkel is open op woensdag van 13.00-17.00 uur (vanaf 3 april 2024 op woensdag vanaf 10:00), op donderdag en vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 tot 14.30 uur. Wij zoeken nog steeds vrijwilligers om de winkel te helpen inrichten (dinsdagmiddag/woensdagochtend), om de klanten te helpen aan de kassa of om de winkel bij te vullen gedurende de openingstijden. Vooral vrijwilligers voor de kassa zijn zeer gewenst!

Verwerking

Inpakkers/vullers. Om aan de dagelijkse vraag naar onze producten te kunnen voldoen zoeken wij mensen voor in de verwerkingsruimte. Dit is de plek waar het allemaal gebeurt, het uitzoeken, sorteren, verpakken en verdelen van de producten. Met een heel team draag je de zorg hiervoor. Ook komt het weleens voor dat je vanuit de verwerking de vraag krijgt om de winkel bij te vullen. Dit zorgt voor een leuke afwisseling. We vragen van jou: oog voor kwaliteit, het weten van aanpakken en een dosis gezelligheid!

Word ook vrijwilliger!

Wil je meer weten? Neem contact op met info@boeregoed.nl
of vul onderstaand formulier in!