Nieuw leven

Farm I See

In 2021 is Farm I See een nieuw leven in geblazen, met een enthousiaste club vrijwilligers! Een gedeelte van de BoereGoed buurtkas is ingericht als Farm I See kas.

Met Farm I See wil BoereGoed laten zien hoe je met producten van boer en tuinder kan werken aan vitaliteit.

kinderen in de kruiden Farm I See web2

Groente en fruit is gezond

We weten allemaal dat groente en fruit eten gezond is en dat kruiden naast smaakmaker vaak meer eigenschappen hebben… en dat er nog veel meer kruiden en gewassen zijn dan we nu kennen…. en dat je er meer mee kan dan je denkt, die vind je in de Farm I See kas. Soms zijn het kruiden waarvan je een gedeelte kent en in onze winkel ziet liggen, bv. een knol van een plant, soms ken je ze in gedroogde vorm en een aantal zal nieuw zijn.

Informatie over kruiden

In de Farm I See kas kan je zien hoe een plant groeit en (soms) bloeit en in de kas en hier op de site gaan we informatie geven over de planten en kruiden en hun toepassing, welk gedeelte kan je eten, hoe helpt een plant mee aan je vitaliteit. 

Recepten

Ook zullen we receptjes plaatsen hoe een kruid of plant te gebruiken en gaan we activiteiten aanbieden vanuit het thema Farm I See, bv. een informatiemarkt of een wandeling.