BoereGoed recepten
Vind hieronder de gezondste recepten die jij kunt maken met onze geteelde producten.
Venkelsalade met sinaasappel
15 min
2 tot 4 personen
Salade met watermeloen en feta
Ingrediënten: ½ (kleine) watermeloen ½ komkommer 50 gr Fetakaas Verse munt Olijfolie Zout/peper Bereiding:
Pastasalade gegrilde groenten
Ingrediënten: Pasta (ik reken 50 gram per persoon, dan kan er lekker veel groente bij) penne, farfalle, fusilli, kies maar een leuke
Portobello met walnoten en geitenkaas
Ingrediënten 2 portobello’s1 ui1 teentje knoflookFlinke hand walnotenEen scheutje rode wijn 100 gram zachte geitenkaas 1 tl
Bloemkool-venkel-spinazieschotel
Ingrediënten: 400 g kasbloemkool, in kleine roosjes 1 venkelknol, harde kern verwijderd, in reepjes Een flinke handvol verse spinazie, grof
Courgette plaattaart
Ingrediënten: 1 courgette, in dunne plakjes geschaafd of gesneden 6 plakjes of 1 rol volkoren speltbladerdeeg, ontdooid 100 g crème fraîche 200
Pasta Pesto met broccoli
Ingrediënten: 300 gram volkoren fusilli 600 gram broccoli 250 gram cherry tomaten 1 kleine teen knoflook, fijngesneden olijfolie
Gegrilde aubergine
Ingrediënten: 3 aubergines 30 gram ansjovis uit potje of blik 1 el wijnazijn 1 kleine teen knoflook, fijngesneden
Paksoi stamppot met champignons
Ingrediënten: 500 gram paksoi 400 gram kastanje champignons 2 el ketjap 3 bosuitjes 800 gram aardappelen boter/kookroom handje sesamzaad of pinda's














