Elke dag vers fruit

BoereGoed is… Lekker Gezond!

BoereGoed is een initiatief waarbij (h)eerlijke producten van de eigen BoereGoed Buurtkas en telers uit de regio direct aan de mensen worden aangeboden. Het doel is om mensen uit verschillende lagen van de regionale bevolking door gezonde en lokale producten met elkaar in contact te brengen. De producten van BoereGoed vind je in onze BoereGoed Farmshops en de Farm-I-See.

BoereGoed, goed voor de mensen!

BoereGoed is niet zomaar een kas waar groente wordt geteeld. Het is een uniek regionaal project waarin doelen rond mensen, gezondheid en omgeving samenkomen.

Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en werken, waar ze zich kunnen ontwikkelen en waar positieve gezondheid voorop staat. BoereGoed biedt een plaats voor iedereen. Voor mensen die gepensioneerd zijn, een sabbatical hebben, mensen die even moeilijk meekunnen in de samenleving of arbeidsmarkt, mensen met een beperking. Of voor iemand die het zo maar leuk vindt om in de tuin te werken. Juist de brede mix, maakt BoereGoed interessant en waardevol. Mensen helpen elkaar, leren van elkaar, mogen zich zelf zijn. waaronder ook mensen met een afstand  tot de arbeidsmarkt of mensen die gewoon even begeleiding nodig hebben.

De kas is het hart èn de ziel van BoereGoed. Er heerst gezelligheid, veiligheid en vertrouwen en het geeft mensen de mogelijkheid om gewoon te mogen zijn, wie ze zijn. Een plek waar het hart klopt en waar een warm welkom voelbaar is.

BoereGoed staat middenin de lokale gemeenschap en verbindt daarin mens en instanties. Daarnaast staat BoereGoed voor duurzame en gezonde groente en fruit, lokaal of geteeld in de eigen Buurtkas.

De Farmshops en de webshop vormen het verlengde van de kas als middel richting onze doelgroepen. Het resultaat daarvan is; gezond, vers en lekker eten aanbieden met een liefdevolle en zorgzame knipoog naar het welzijn van de mens en het milieu.

Kortom door samen te werken, samen te delen en samen te leren ontstaat een mooi Goed, een BoereGoed, goed voor mensen… Inmiddels werkt een heel team samen aan deze missie, in verbinding en in gedrevenheid!

Duurzaam
Online Shop
kwaliteit
Farmshops

Wilt u ook een BoereGoed FarmShop is uw winkel?

De FarmShops van BoereGoed worden een aantal keer per week voorzien van vers geteelde producten, welke voor een groot deel uit de BoereGoed kas afkomstig zijn. Zo zijn de producten van BoereGoed lokaal geteeld en/of biologisch.

BoereGoed Sociaal

Blijf op de hoogte!

Neem een gembershot!

Gembershots zijn erg lekker en is goed voor de gezondheid.