Terwijl we, volgens de kalender, nog midden in de zomer zitten, blijven we wekelijks trouw aan onze belofte om bedrijven te voorzien van het beste fruit van het seizoen. Onze verse selectie voor de komende werkweek draagt weer volledig bij aan een gezonde levensstijl.

Bananen: altijd een favoriet voor een snelle energie-boost, perfect voor elk moment van de dag.

Uniek: de eerste Opal Pruimen van onze eigen boer Johan: vers van eigen boomgaarden. Deze Opal pruimen zijn een exclusieve traktatie die je niet wilt missen!

Nieuwe oogst Fuji appels (niet uit de buurt): geniet van de knapperige zoetheid van deze verse Fuji appels, speciaal geselecteerd om hun uitmuntende kwaliteit. De Nederlandse nieuwe oogst begint weer in september.

Clementines uit Spanje: makkelijk te pellen en heerlijk zoet, een verfrissende toevoeging aan je dagelijkse fruitroutine.

Wilde perziken: Superlekker en onweerstaanbaar populair, een zomerse traktatie die je niet mag missen.

Nectarines: glad van buiten, sappig van binnen. Proef de zoetheid van deze nectarines, perfect voor elke gelegenheid.

Handsinaasappels: zongerijpt en boordevol vitamine C, ideaal voor een verfrissende pauze op elk moment van de dag.

Zespri Kiwi: 0ntdek de heerlijke zoetheid en frisse smaak van onze Zespri kiwi’s uit Nieuw-Zeeland, rijk aan vitamine C en een exotische aanvulling op je fruitmand.

Stel je deze fruitkeuze op prijs en wil jij (of je werkgever) ook werkfruit? Laat het ons dan weten via werkfruit@boeregoed.nl .