Yeahhh, de BoereGoed Kids-Club staat momenteel letterlijk en figuurlijk in de ‘kinderschoenen’ en de eerste Kids-Club staat met enthousiasme al gepland. Bij deze Kids-Club kunnen kinderen van 6-10 jaar een ‘reis door de seizoenen’ beleven in de Buurtkas (van zaadjes zaaien tot iets lekkers bereiden van de oogst). De Kids-Club gaat over het ervaren en het beleven van het betreffende seizoen.

Bij deze eerste bijeenkomst staat, hoe kan het ook anders, de lente centraal. Het zoemt in de kas al volop van de insecten die daardoor nader bekeken kunnen worden en ieder plantje ziet, voelt en proeft anders. Méér dan genoeg te beleven voor de zintuigen dus. Binnenkort wordt er in de Buurtkas dan ook een klein stukje moestuin in gebruik genomen, zodat de Kids-Club hier een écht ‘eigen’ plekje heeft. Ook voor ouders is er overigens genoeg te zien en te beleven in de Buurtkas. Het is daarom ook de bedoeling dat ouders met hun kinderen meekomen (een bakkie koffie of heerlijke verse kruidenthee is verkrijgbaar).

De Kids-Club bijeenkomst duurt zo’n 1,5 uur en wordt 4x per jaar gehouden (in een vakantie). Het zal een feest zijn voor de kinderen om meer in contact te zijn met de natuur! We kijken er daarom naar uit om ongeveer 10-12 kinderen te mogen ontvangen op maandag 29 april om 13.00 uur (het duurt tot 14.30 uur) en het kost € 7,50 euro per kind. Opgeven kun je via email adres: pr@boeregoed.nl