Kruidenwandeling & proeverij krijgt vervolg!

Wandel, leer, pluk en proef

Zaterdag 9 maart hadden we de eerste kruidenwandeling & proeverij op onze nieuwe locatie. Wat hebben we genoten! Nu hielp het weer ook heel goed mee, maar ook de nieuwsgierigheid van alle deelnemers. We deelden inspiratie over wat kruiden ons kunnen vertellen, wat ze voor onze gezondheid kunnen beteken en wat wel en niet wijs is met plukken. En hoe we ze in heerlijke recepten kunnen verwerken maakte de ochtend tot een feestje. Dat smaakte naar meer!

En daarom gaan we op 4 mei de volgende kruidenwandeling & proeverij organiseren. Ben jij er dan bij? Meld je dan snel aan, want de vorige zat binnen een week vol.

Kortom: Houd je van wandelen, mensen ontmoeten en ben je nieuwsgierig naar kruiden en hun toepassing? En wat je zoal kunt vinden en eten in onze natuur?

Dan ben je van harte welkom op zaterdag 4 mei bij BoereGoed, waar Gerard, Petra en Monique jullie ontvangen en klaar staan om jullie te inspireren.

Er kunnen weer 15 personen mee en we vragen jullie een bijdrage van € 10,- om de Farm I See kruidentuin verder te kunnen ontwikkelen.

Programma
8:45 – We verzamelen in de kruidentuin bij BoereGoed, waar we ook contant afrekenen. Tevens welkom & inspiratiemoment.

9:00 – We wandelen ca 2,5 km om vervolgens een half uur te struinen bij de kruiden en doen wildpluk kennis op. Daarna wandelen we weer +/- 2,5 km terug. Bij BoereGoed houden we een korte pauze en trekken een heerlijk kruidentheetje. Ook plukken we nog uit de kruidentuin een aantal kruiden die ook gebruikt worden in de recepten. Vervolgens maken we gezamenlijk een receptje met de gevonden kruiden en gaan dan heerlijk proeven. Ook is er nog ruimte om door de Farm I See tuin te struinen en vragen te stellen.

12:00 einde
Goed om te weten: de wandeling gaat altijd door, ongeacht het weer!

Aanmelden: mail via deze link: info@boeregoed.nl
Kosten: € 10,-

Wij hebben er zin in en zien jullie graag!

Kruidige groet,

Gerard Jacobs, Monique van Vliet en Petra van der Hoeven