Vlees van de Holyhoeve uit Vlaardingen, eerlijk en lokaal

De Holyhoeve is het bedrijf van Jordi van der Poel en Sven Zonneveld, het is een uniek concept waarbij zij bij verschillende boeren in Vlaardingen, Midden-Delfland en Stellingwerven dieren grootbrengen. Zij verzorgen en voeden zelf alle dieren en als de runderen, varkens en bokken oud genoeg zijn, zorgen zij dat de dieren met zorg en aandacht worden geslacht in kleine slachthuizen. Jordi vertelt graag dat zij het heel belangrijk vinden dat de dieren zonder stress geslacht worden. Dit zien zij aan het vlees en dat proef je echt!

Rundvlees

Alle runderen die de Holyhoeve grootbrengt zijn van het Lakenvelder ras. Dit type koe hoort van oudsher thuis in Nederland, maar onder druk van de melkproductie werden ze vervangen voor andere koeien. Door juist voor Lakenvelders te kiezen, versterkt de Holyhoeve het oorspronkelijke, landelijke beeld in Midden-Delfland en Stellingwerven.

Varkensvlees

De varkens van de Holyhoeve zijn van het Hamshire ras. Dit zijn sterke varkens die wat minder biggen voortbrengen dan het bekende, roze varken, maar ze zijn beter geschikt om buiten in het open veld rond te scharrelen.

Kip

De kip van de Holyhoeve die wij verkopen is een gezonde kip. Het welzijn van de kip staat centraal en dit resulteert in een verantwoorde en gecontroleerde voeding voor de mens.

Geit

Jaarlijks worden vele jonge geitjes geboren. De geiten zorgen voor de melk op de boerderij, maar er komen uiteraard ook bokken ter wereld. De Holyhoeve brengt een deel van deze bokken groot in een natuurlijke omgeving waarna ze naar de kleinschalige slachthuizen gaan. Bij BoereGoed vind je onder andere de ‘bokkenburgers’ in het assortiment.

We zien je graag in onze winkel aan de Opstalweg in Naaldwijk om dit eerlijke en vooral ook heerlijke vlees uit te proberen!

Binnenkort ook in onze online webshop.