BoereGoed Werkfruit: Een Gezonde Start van het Schooljaar!

Wat een geweldige start van het nieuwe jaar hebben we gehad! Onze oproep in de vorige Buurtbrief om het jaar goed te beginnen is met enthousiasme ontvangen. We zijn verheugd te melden dat maar liefst drie bedrijven al een proef-werkfruit-kistje hebben aangevraagd. Bovendien heeft Lentiz zich toegewijd om wekelijks BoereGoed werkfruit af te nemen. Een fantastische ontwikkeling waar we trots op zijn!

Om deze positieve trend voort te zetten, willen we iedereen laten weten dat we de actie verlengen. Dat betekent dat ook jij de kans hebt om gratis een proefkistje werkfruit aan te vragen. We geloven sterk in de voordelen van gezond eten, vooral op de werkvloer en in het onderwijs.

Voor leerkrachten op scholen biedt BoereGoed werkfruit niet alleen een smakelijke en gezonde traktatie, maar ook een welkome energieboost tijdens de drukke schooldagen. Het is de perfecte manier om een positieve sfeer in de klas te bevorderen en de gezondheid van zowel leerkrachten als leerlingen te stimuleren.

Wacht niet langer en neem deel aan deze gezonde beweging en ervaar zelf de voordelen van BoereGoed op de werkvloer.

Samen streven we naar een gezonde en productieve omgeving!