146 Ideeën in de Schijnwerpers: BoereGoed’s Weg naar Vernieuwing

Dankzij onze dynamische ‘Ideeënbus’ met nu 146 ideeën en een groep van inmiddels bijna 140 (!) vrijwilligers zijn we onszelf constant aan het heruitvinden! Jij kunt er natuurlijk ook aan meewerken. Heb je ook een flitsend idee dat bij kan dragen aan een sociale regionale voedselketen? Deel het met ons via info@boeregoed.nl!… (lees hier verder)

Ideeënbus 

In deze ongekende tijden blijven de betrokkenen bij BoereGoed levendig en vol energie dankzij deze ideeënuitwisseling. Kijk hier maar eens naar enkele van onze realisaties:

  • Sociale Initiatieven: Van een vast praatjes tot het creëren van de BoereGoed Community, we zorgen voor verbinding.
  • Duurzaamheid en Innovatie: We hebben alles, van gember telen, permacultuur in de kas, tot biodiversiteit projecten met initiatieven in de buurt
  • Productuitbreidingen: We introduceren voortdurend nieuwe producten zoals bijzondere teelten, honderden kruiden, Werkfruit, Kerstpakketten, Fruit Vitaliteitsboxen, en zelfs bio BBQ boxen.
  • Gemeenschapssteun: Inzetten op ondersteuning van mensen die tussen wal en schip vallen en het opzetten van samenwerkingsprojecten.
  • Unieke Evenementen en Diensten:

Jouw Inbreng Maakt het Verschil

Elk idee, hoe klein of groot ook, draagt bij aan onze missie om een verschil te maken in de gemeenschap. We zijn een levendige, groeiende gemeenschap die voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om onze impact te vergroten en onze klanten de beste ervaring te bieden.

Doe Mee en Laat uw Stem Horen!

Heb je een idee dat kan helpen om BoereGoed nog beter te maken? Aarzel niet en deel het met ons. Uw creativiteit en passie zijn wat BoereGoed tot een bijzondere plek maken