Ontdek de Nieuwe BoereGoed PakketBox:  Gemak bij Online Bestellingen!

Met trots introduceren we een innovatieve oplossing voor een van de meest voorkomende uitdagingen bij online winkelen: het ontvangen van pakketten. Maak kennis met de BoereGoed PakketBox!

Het Probleem: We merken dat ons klantenbestand snel groeit en we zijn dankbaar voor de toegenomen interesse in onze online producten, zoals de Buurtbox, de Fruitvitaliteitsbox, en andere artikelen uit de BoereGoed webshop. Echter, we herkennen ook het ongemak dat onze klanten ervaren wanneer zij thuis moeten zijn om hun bestellingen te ontvangen.

De Oplossing: Om deze uitdaging aan te gaan, hebben we de BoereGoed PakketBox ontwikkeld. Deze innovatieve box is ontworpen om maar liefst vier Buurtboxen (of andere boodschappen) te bevatten, maar dat is nog lang niet alles.

Belangrijke Voordelen:

  • Veelzijdigheid: Niet alleen voor BoereGoed producten, maar ook voor andere online bestellingen.
  • Discreet maar Herkenbaar: De box valt niet op in jouw omgeving, maar is wel duidelijk zichtbaar voor bezorgers.
  • Lichtgewicht en Veilig: Eenvoudig te verplaatsen, en met een verzwaringsmogelijkheid om wegwaaien te voorkomen.
  • Vriendelijk voor de Buren: Vermindert het ongemak van bezorgingen bij de buren.
  • Makkelijk voor alle bezorgdiensten!: Als je bijvoorbeeld bij Bol.com of regulare supermarkten besteld zullen partijen als DHL zien dat ze de betreffende boodachappen in de Pakketbox kunnen leggen.
  • Koelhoudend: Mogelijkheid om koelelementen toe te voegen voor versheid van jouw producten.

In Ontwikkeling: We zijn bezig met verdere verbeteringen, zoals een cijferslot en een beveiligingskabel om de box vast te zetten.

Speciale Introductieprijs: We zijn nog aan het rekenen en we zitten op dit moment voor de BoereGoed PakketBox aan een richtprijs van zo’n  € 69,-. We weten niet wat men van deze prijs zal vinden.

We zijn enthousiast over deze ontwikkeling en willen graag jouw mening horen.
Ben jij geïnteresseerd in de BoereGoed PakketBox? Laat het ons weten via info@boeregoed.nl!
We kunt dan een vrijblijvende optie voor een bestelling plaatsen laten ze maken met een duidelijke opdruk voor de bezorgers. Jouw feedback is trouwens cruciaal voor ons om de PakketBox nog beter af te stemmen op jouw behoeften.