Ingrediënten:
Bereiding:
- Rits de duizendbladblaadjes van de stengel en hak dit fijn.
- Breng een pan water met zout aan de kook, voeg de pasta toe en kook dit al dente.
- Terwijl de pasta kookt verwarm je de beide olies samen in een pan. Voeg de ansjovis toe en laat deze op een niet te hoge temperatuur uiteenvallen.
- Voeg de knoflook en peper toe en laat rustig garen. De look mag lichtjes kleuren.
- Haal de pan even van het vuur om hem iets af te laten koelen en voeg de wijn toe.
- Als de pasta klaar is, afgieten en toevoegen aan het mengsel.
- Schut de pan zodat de pasta goed in de look en olie gemengd zijn. Zet dit even op een laag vuur zodat de wijnaroma vervliegt.
- Om het gerecht af te maken voeg je het duizendblad toe en hussel je het even om .
- Voeg eventueel nog een scheut olie toe en garneer met wat Parmezaanse kaas.
- Serveer de pasta met een frisse groene salade.