Ingrediënten:

  • ½ (kleine) watermeloen

  • ½ komkommer

  • 50 gr Fetakaas

  • Verse munt

  • Olijfolie

  • Zout/peper

Bereiding:

Voor of bijgerecht – ca. 5 minuten

Bereiding:

1. Snij de watermeloen in blokje

2. Snij de komkommer in kwart schijfjes

3. Doe er een schuit olijfolie bij, wat peper en zout, en vermeng het.

4. Snij de munt fijn en verbrokkel de fetakaas

5. Meng alles nog eenmaal door elkaar.

Eet smakelijk!

Tip

Pas de hoeveelheid eenvoudig aan: het is geschikt als voorgerechtje voor 2 personen, maar ook als royale salade bij de familiebarbecue

Weetje: Meloen moet eigenlijk buiten de koelkast bewaard worden, maar voor deze frisse salade is het lekkerder om de watermeloen eerst in de koelkast koud en fris te laten worden.

Dit recept is samengesteld door onze natuurvoedingsadviseur, Joke ter Schuur.

Probeer deze kruiden ook: