mei 9, 2022

Er was eens … (deel 10)

Vanaf de start van de Coronatijd 2020 begon onze webshop te lopen. (In sprookjestijd hadden we uiteraard nog nooit gehoord van een webshop maar zie de webshop maar als een soort postkoets)

En wat hoort erbij het bezorgen van groente- en fruitboxen? Orderpicken! Vele BoereGoedprinsen en -prinsessen zijn dagelijks te vinden voor het inpakken en uitsorteren van al dat heerlijke spul.  Vanaf september 2020 begonnen we zelfs ook met bezorgen. Rijtuigen, koetsen en karren werden ingezet om onze koopwaar aan en bij de man (en vrouw) te krijgen. We begonnen in het Westland en in Midden Delfland  met onze eigen bezorgers.

Op vrijdagmorgen is het altijd een drukte en hectiek in de verwerkingsruimte want dan worden alle online orders en bestellingen verzameld. Een heel nauwlettend en enerverend systeem van controle om zo te zorgen dat iedereen krijgt wat ie ook daadwerkelijk heeft besteld.

De bezorgregio is inmiddels uitgebreid naar Den Haag en Delft. Waar onze partner Hubbel, met zijn eigen bijzondere rijtuigen, iedere vrijdag en zaterdag bezorgd.

Het recept in onze buurtboxen wordt elke week weer vakkundig en bevlogen samengesteld door ons receptenteam. Simone (diëtiste) en Joke (natuurvoedingadviseur). Zij zijn onze kenners en fijnproevers als het gaat om een heerlijk gezond recept.

En tja….net zoals bij andere sprookjes, nadert ook dit sprookje toch bijna haar einde! Volgende week meer…