Het sprookje vervolgt zich: Na een jaar kwam er toch een nieuw buurt(kasteel) in zicht. Naast Tuincentrum de Carlton in Naaldwijk.

Ook hier was een gedeelte van de kas gevuld met het koninklijke BoereGoed paradepaardje; asperges! Een prachtige kans, deze plek, maar ook hier ontbrak een toilet. Nou waren we in de tijd van sprookjes niet méér luxe gewend dan een beerput of kakstoel maar helemaal zonder is wel heel vervelend. Gelukkig mochten we gebruik maken van het toilet in de Carlton. Lekker warm en schoon voor alle prinselijke en ridderlijke billetjes maar je moest er wel een stukje voor lopen, en soms rennen.

Rechts op de foto zie je de kleine prinses die na jaren afwezigheid als volwassen prinses is teruggekeerd op honk. Ook dat is BoereGoed!

Verder was het ook in de buurtkas bij de Carlton een gezelligheid alom. Met hoogtepunten als een streekmarkt, de plukdagen en een volle, prachtig verzorgde kas onder leiding van koningin Nellie, kijken we met fijne herinneringen terug.

In datzelfde jaar begon ook de farmshop (in sprookjestijd; kruidenier) in Schipluiden vorm te krijgen. BoereGoed – Farm I See. Deze winkel was een broedplaats voor lokale boeren, telers en streekproducenten en natuurlijk de plek voor de verkoop van de asperges.

Wat al die BoereGoed prinsen, prinsessen, ridders en onderdanen toen nog niet konden vermoeden was dat er zich al spoedig weer een nieuw onderkomen zou aandienen. daarover volgende week meer….