🎶 Wie komt er alle jaren… 🎶

De spanning stijgt onder de vrijwilligers! In 2019 èn vorig jaar kwam hij nog langs bij BoereGoed, die Sint. Maar hoe zit dat dit jaar eigenlijk, met een Wereld die op z’n kop lijkt te staan, met het al dan niet hebben van een kuu er code en met maatregelen die de pan uit rijzen?
Dat is best spannend hoor!

Het zijn dan wel grote mannen en vrouwen, die vrijwilligers, maar ze zien inmiddels wel een beetje bleekjes om de neus! Want als die oude man het aandurft om te komen, komen ze er dan nog een beetje gunstig vanaf of wordt het een gratis ritje in de zak richting Spanje. (je zou er bijna een klein delictje voor over hebben om zo zonder code en gedoe naar het zonnetje af te reizen maar dat is andere (peper)koek).
De Sint stress neemt gaandeweg toch echt wat toe en je ziet grote mannen in kleine jongetjes veranderen nu het aangekondigde bezoek op 3 december steeds dichterbij komt. Stiekem hopen wij achter de schermen natuurlijk dat het doorgaat en dat er wat sappige details uit het Grote Boek gaan rollen, altijd goed voor wat leuke verhalen op de social media. We houden je op de hoogte…
Maar bovenal hopen we dat de Sint voor elke vrijwilliger iets meebrengt want wat zou BoereGoed moeten doen…..zonder vrijwilligers legioen ♡!

sinterklaas