Ingrediënten:

  • 4-6 kleine volkoren wraps

  • 250 gram kipfilet

  • 1 courgette

  • 1 broccoli

  • 1 (rode) ui

  • 150 gram champignons

  • 1 eetlepel (rijst-)olie

  • 1 eetlepel sojasaus

  • 2 tl kerriepoeder

  • 1 tl gemberpoeder

  • 1 tl kaneel

Bereiding:

Hoofdgerecht – ca.  35 minuten bereidingstijd – 2-3 personen

Bereiding:
1. Snijd de kipfilet in blokjes

  1. Was de courgette en snijd in stukken
    3. Pel de ui en snijd in stukken
    4. Snijd de broccoli in roosjes en was de broccoliroosjes
    5. Maak de champignons schoon met vochtig keukenpapier en snijd in plakken
    6. Verwarm een eetlepel (rijst-)olie in een wokpan en voeg de kipfilet en sojasaus toe
    7. Wok de kipfilet gaar
    8. Voeg de courgette, broccoli, ui en champignons toe en roer door elkaar
    9. Laat de groenten met een deksel op de pan in 5 minuten op middelhoog vuur beetgaar stomen
    10. Voeg de kerriepoeder, gemberpoeder en kaneel toe en roer door elkaar
    11. Laat het geheel verder gaar stomen door nogmaals 5 minuten een deksel op de pan te zetten
    12. Ondertussen kan je de volkoren wraps opwarmen in een koekenpan

Eet smakelijk!

Probeer deze kruiden ook: