Heerlijk van Dichtbij

Heerlijk van Dichtbij is “een groep van 10 boeren en telers die ervan overtuigd zijn dat samenwerking loont. Samen brengen we onze diverse streekproducten aan de man in het omringend stedelijk gebied. We hebben dromen en idealen, overtuigingen. En we vertellen ons verhaal. Zodat de 2 miljoen consumenten rondom Midden-Delfland ons leren kennen, onze streekproducten weten te vinden en waarderen. Zodat we onze bedrijven en onze prachtige agrarische leefomgeving kunnen behouden voor toekomstige generaties.

KRINGLOOP, BIOLOGISCH, (DRIE-)DUBBELDOEL

Onze makers boeren, telen en produceren – ieder volgens zijn eigen filosofie – duurzaam, lokaal en kleinschalig. Zij investeren extra zorg en aandacht in hun land, hun dieren, weidevogels en de natuur. Zij zijn kringloopboeren, biologische boeren en boeren met dubbel- of zelfs driedubbeldoelvee. Voor het behoud van het agrarisch veenweidelandschap in het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland werken zij samen met Natuurmonumenten.

LOCAL-TO-LOCAL

Onze streekproducten worden in Midden-Delfland of Westland gemaakt en geleverd. Local-to-local is ons uitgangspunt. Want wat van dichtbij komt, kun je zelf controleren op kwaliteit en duurzaamheid. Van kas of koe tot de eettafel: dit zijn producten met minimale transportkilometers. Doordat we ook samen het transport en de logistiek regelen, beperken we de vervoersbewegingen in en om het gebied.

INKOPEN OP ÉÉN ADRES

Heerlijk van Dichtbij levert haar complete assortiment aan zakelijke afnemers in en om Midden-Delfland. Interesse? Maak een afspraak voor nadere kennismaking of vraag meteen een account aan en bestel via de webshop.”