Dr. Green

Naaldwijk

Natuurlijke huidverzorging met Aloë vera van Dr. Green

Bij Dr. Green in Naaldwijk zijn ze als enige glastuinbouwbedrijf in Europa gespecialiseerd in het kweken van Aloë vera’s. De Aloë vera die zij kweken is de meest geneeskrachtige en is de “Barbadensis miller”. Dit soort wordt in de volksmond ook wel alleen ‘Aloë vera’ genoemd. Met een klein team van vaste medewerkers en zo’n 60 scholieren zorgen zij dagelijks voor de groei van duizenden planten. De scholieren werken op zaterdag en naast schooltijd in de kwekerij.

100% pure Aloë vera gel
Zij zien het als hun missie om te laten zien dat de gel uit de plant gewoon rechtstreeks te gebruiken is als huidverzorging. Je kunt zelf de verse gel makkelijk uit de bladeren halen. De gel is vrij van gewasbeschermingsmiddelen en veilig te gebruiken voor huid- en haarverzorging. De bladeren worden dagelijks van de planten af gehaald zodat u altijd de meeste verse bladeren ontvangt.

Natuurlijk huidverzorging komt uit de plant en dit kunt u thuis zelf doen

Veel mensen weten niet dat de Aloë vera gel in tubes ook gewoon uit deze plant komt maar dan nog bewerkt wordt. Als u zelf de gel uit de plant haalt weet u zeker dat u onbewerkte en pure gel voor uw huidverzorging gebruikt. De gel is te gebruiken als dag- en nachtcrème en ook in te zetten bij huidproblemen. Denk hierbij aan een droge huid, eczeem, acne, littekens en striae. Daarnaast zeer geschikt voor luieruitslag en natuurlijk als aftersun. Ook voor de haarverzorging is de gel erg populair. Alleen of in combinatie met andere natuurlijke ingrediënten zorgt deze alleskunnen voor een prachtige haardos.