Farm I See Kassie

Ha Boeregoed vrienden!

Het aantal enthousiaste vrijwilligers in het buurtkassie en de verschillende shops blijft maar groeien! Super leuk natuurlijk maar daardoor komt het ook wel eens voor dat je mensen rond ziet lopen die je nog niet eerder hebt gezien. Zelf geniet ik daar heel erg van. Nieuwe mensen leren kennen, met elk hun eigen verhalen en redenen om bij Boeregoed te komen helpen.

Zo is er sinds enige tijd ook een groepje enthousiastelingen die op korte termijn een stukje van de boeregoed buurtkas zullen gaan inrichten met een leuk nieuw idee: “ ’t Farm I See – kassie”.

De wattus…??

’t Farm I See- kassie kan gezien worden als bezoekerscentrum waar volwassenen en kinderen kunnen ontdekken welke groente, fruit, planten en kruiden een positieve bijdrage leveren aan de menselijke gezondheid. Dit kunnen bekende gewassen zijn maar ook gewassen die in Nederland minder bekend zijn.

Maar de groente en fruit die in de buurtkas groeien zijn toch allemaal gezond?! Ja zeker weten en hoe leuk is het daarom om hier nog wat gewassen aan toe te voegen die minder bekend zijn in Nederland!

Om er voor te zorgen dat de in Nederland minder bekende gewassen het naar hun zin zullen hebben in ons buurtkassie zal er een plastic kas in het Boeregoed buurtkasje gebouwd worden.

De voorbereidingen zijn in volle gang en wij kijken er naar uit om er een mooi, leerzaam en gezond hoekje van te maken!!

Wie weet tot snel!

farm i see logo