Bij BoereGoed gaat het naar omstandigheden gelukkig goed! Natuurlijk is de Covid-19 ook voor ons wat onwerkelijk want de vraag naar onze producten en producten van telers uit de buurt is enorm. Maar uiteindelijk doen we het allemaal voor de mens (binnen BoereGoed maar ook daarbuiten).

We weten dat juist in deze tijd mensen eenzaam zijn, hunkeren naar sociaal contact en dat contact willen wij uiteraard ook. Daarentegen hebben we te maken met de Corona regels van het kabinet, waar we ons aan willen houden. Dit resulteert bijvoorbeeld in het feit dat we maar met een paar mensen tegelijk orders kunnen verwerken.

Mede hierdoor vragen we jouw hulp, want het is allemaal best een uitdaging!
Zo zoeken wij op donderdag mensen die het leuk vinden om te helpen met wat ‘verwerkingswerk’ en op vrijdag mensen die het leuk vinden om een uurtje bestellingen klaar te zetten. De uitdaging voor ons is hierbij dat er dan op bepaalde tijdstippen maar een paar mensen tegelijk mogen zijn.

Ken of ben jij iemand, die het juist in deze tijd leuk vindt te helpen? Bel of mail ons dan! Maar reageer ook als je anderen wilt helpen!

Een klein ‘kijkje in de keuken’ van onze overige mogelijke werkzaamheden:
– teeltwerkzaamheden.
– administratieve werkzaamheden.
– wegbrengtaken.
– planningstaken.
– mogelijkheden op het gebied van het bedenken van leuke recepten en fotograferen.
– mogelijkheden op het gebied van het bedenken van evenementen.
– mogelijkheden op het bedenken en uitzetten van wandeltochten.

Schroom niet en bel met 0174-725205.

Even langskomen op dinsdag om 10 uur (vragen naar Nellie) of zaterdag om 10 uur (vragen naar Gert) kan ook!