Job en zijn collega´s

Koppert Cress in Naaldwijk

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

Duurzaam.

Duurzaamheid in de meest brede zin is absoluut een voorwaarde binnen dit familiebedrijf. Koppert Cress is ingericht om zo energievriendelijk mogelijk te opereren. Er is gekozen voor LED verlichting, energiemanagement door ondergrondse warmteopslag, zonnecollectoren en geothermie. De manier waarop het bedrijf met het personeel omgaat past ook in de categorie duurzaam. Ze ontplooien talrijke initiatieven om werkomstandigheden te verbeteren en aangenamer te maken. Het meest aansprekende voorbeeld daarvan is waarschijnlijk het bedrijfsrestaurant Rob & Bob. Hier krijgen de medewerkers dagelijks een verantwoorde lunch aangeboden waarin in ieder geval de helft van de 250g groenten die je per dag nodig hebt is verwerkt.

brocco cress