de Framblij

Pluktuin de Framblij – Monster

Waar ooit de overgrootvader van Dirk-Jan Bruinsma: Janus Boon een druiveneetgelegenheid begon is nu zijn achterkleinzoon Plukkerij Framblij begonnen: een Handelskwekerij in biologisch zacht fruit voor Pluk en Verkoop. Op de Plukkerij Framblij is het echt gezellig, midden in het Westland kom je in een totaal andere omgeving terecht. Op regelmatige tijden zelf plukken, de mensen zijn aardig en de frambozen zijn supergezond, vol met anti-oxydanten. Ze zijn groot, rood en heerlijk van smaak. Het plukken zelf is een avontuur, maar ook kan er geknuffeld worden met konijnen, fluisteren met de paardjes en op regelmatige tijden is de Theetuin van Knus&Klaaske open met huisgemaakte fruittaartjes. Groepen kunnen een afspraak maken voor een rondleiding met framboosjes plukken en een taartje eten. Ook zijn er regelmatig kinderfeestjes. De combinatie van de Plukkerij met de creativiteit en muzikaliteit van de Cultuurschuur maakt het extra aantrekkelijk.