Gerrit en Astrid

Natuurlijk-Westland

Natuurlijk Westland

Bij BoereGoed verkopen we de natuurlijke honing van Natuurlijk Westland. Het bedrijf van Gerrit en Astrid, gevestigd aan de Rijnsburgerweg, op de rand van Naaldwijk en ‘s-Gravenzande biedt een oase van rust aan zijn bezoekers. Natuurlijk Westland produceert allerlei honingproducten, waaronder bloemenhoning en hakhoning.

Bezoekers
Wie de locatie van Gerrit en Astrid bezoekt komt in een sfeervolle en gezellige winkel. “Wij willen het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek onder de aandacht brengen”, legt Gerrit uit. “Op onze locatie kunnen de bezoekers in alle rust de bijenstal zien, honingproeven, genieten van de vele producten en niet te vergeten onze ruime voorraad imkerijbenodigdheden bewonderen: vuren kasten, red-ceder kasten, materialen voor de koninginnenteelt, honingslingers, aftapvaten, enz. Alle benodigdheden voor de hobby-imker zijn bij ons te krijgen”. Astrid wijst op de heerlijke veranda en terras: “Daar kunnen onze bezoekers van een heerlijk kopje thee of koffie met een heerlijk stukje Tsjechische honingtaart genieten. Met regelmaat zien we hier wandelaars of fietsers die gezellig iets willen komen drinken. Maar ook groepen of schoolklassen, die bijvoorbeeld met een project over bijen bezig zijn, vertellen we over de wonderlijke bijenwereld. De klas krijgt zoekopdrachten in de nabije omgeving en hebben zo een leerzame ochtend”, aldus Astrid, die in de winkel een keur aan honingsoorten en producten heeft uitgestald: ambrosia honingwijnen, verzorgingsproducten, bijenwas(kaarsen), glazen potten / flessen, propolis, pollen, royal-jelly enz.  www.natuurlijkwerkbij-westland.nl