Spirit Garden

Maasdijk

Een tuin met botanische bijzonderheden

Nabij het strand van Hoek van Holland, aan de rand van het Staalduinsche Bos, ligt een verborgen juweel dat luistert naar de naam Spirit Garden. Met een rijke variatie aan bomen en planten is dit een must voor elke tuinliefhebber.

Een oase van rust

Niet alleen voor tuinliefhebbers, maar ook voor iedereen die even wil onthaasten is de tuin ideaal, al is het alleen al vanwege de idyllische waterpartijen. Begeef u met een kopje thee of koffie op de verschillende terrasjes tussen bijvoorbeeld een olijfboom, de Westlandse druivenbomen, salvia’s, rozen, kiwibomen, jasmijn en verschillende kruiden.

Ieder seizoen bijzonder

De zorgvuldige afstemming van verschillende planten en bloemen zorgt ervoor dat er ieder jaargetijde meer dan genoeg te zien is, zowel buiten als binnen in de kas.

Meer info? Kijk op http://spirit-garden.nl/