BoereGoed verblijd met donatie vanuit de Rabobank

Medewerkers van de Rabobank in deze regio mogen jaarlijks een bedrag schenken aan een maatschappelijk initiatief naar eigen keuze. Er is veel enthousiasme vanuit de Rabobank voor het initiatief BoereGoed dat maatschappelijk op meerdere vlakken actief is.

Het nieuwsbericht over de gestolen aanhanger van BoereGoed een aantal maanden terug, liet een aantal medewerkers van Rabobank niet onberoerd. De medewerkers staken de koppen en hun budget bij elkaar en presenteerden prachtige cheques met een gezamenlijke waarde van € 2.250, -. “De medewerkers wonen en/of werken in de regio Westland, Midden-Delfland en Delft en zijn daarom sterk betrokken bij initiatieven zoals BoereGoed. De maatschappelijke insteek in combinatie met het verkorten van de voedselketen, waar BoereGoed voor staat, sluit naadloos aan op de missie van Rabobank”, vertelt Sander Vroom (Communitybanker bij Rabobank) die de stichting en de Rabo-medewerkers bij elkaar bracht.

Het bedrag gaat BoereGoed besteden aan het creëren van een koffiehoek in de Buurtkas. Daarvoor moeten eerst een aantal silo’s worden verwijderd. De koffiehoek is open tijdens de openingstijden van de winkel en is een mooie manier om de gestolen aanhanger terug te verdienen. De cheques zijn (virtueel) overhandigd door Sylvia ’t Hart, Angela van Essen, Remon Sauer, Jeffrey Kouwenhoven en Nicolette Brouwer aan Fred Mattern en Flip van der Eijk van BoereGoed. De verrassing was helemaal compleet toen de Rabobank, tijdens het overhandigmoment, een prachtige koffieautomaat schonk als eerste aanzet tot de nieuwe koffiehoek! “We zijn ontzettend blij met deze bijdrage. BoereGoed is een initiatief met als doel het met elkaar in contact brengen van mensen uit verschillende lagen van de regionale bevolking door gezonde en lokale producten. Het is fijn als bedrijven zoals Rabobank op deze manier hun betrokkenheid laten zien en ons helpen. Zeker als dit rechtstreeks vanuit de medewerkers komt”, aldus Flip van der Eijk namens BoereGoed.

Op de foto: Sylvia ’t Hart, Angela van Essen, Remon Sauer, Jeffrey Kouwenhoven, Sander Vroom en Nicolette Brouwer en Fred Mattern en Flip van der Eijk van BoereGoed

BoereGoed verblijd met donatie vanuit de Rabobank