moederdagbox 2024 web Boeregoed Naaldwijk

Moederdagbox

Bestellen vóór 8 mei 13.00 uur
Afhalen:
Zaterdag tussen 9-13 uur bij BoereGoed,
Opstalweg 21a Naaldwijk

moederdagbox 2024 inhoud web Boeregoed Naaldwijk

Bij Speciaalslagerij van Koppen en Bakkerij Paul Schalke bundelen we onze passie voor ambacht en kwaliteit om iets speciaals te creëren voor Moederdag. Als volledig ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en keuken, leggen we de lat hoog als het gaat om smaak en service. We gebruiken alleen de beste grondstoffen, omdat kwaliteit bij ons voorop staat.

Bakkerij Paul Schalke is een echt familiebedrijf, geworteld in het bakkersvak sinds 1931. Met hartstocht en liefde voor het vak, bakken we al drie generaties lang de lekkerste broden, koeken, gebak en taarten. Deze passie en toewijding proef je in elk product dat onze bakkerij verlaat.

Samen met Boeregoed hebben we een unieke samenwerking opgezet voor de Moederdagbox. Onze expertise in vleeswaren en bakkerijproducten, gecombineerd met de verse en lekkere streekproducten van Boeregoed, zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Verras je moeder met de heerlijke smaken van onze ambachtelijke producten, speciaal samengesteld voor deze bijzondere dag.

Bestel vandaag nog onze Moederdagbox en geniet van een overheerlijk lokaal ontbijtje!

De inhoud van deze heerlijke box:

10 mini harde afbakbolletjes
2 muffins
Suikerbrood
Halve grillworst
Bakje eiersalade
100 gram achterham
kwark naturel uit Midden Delfland
flesje sap
flesje smoothie
verse thee met theezeefje van Puur kruid
4 eieren
potje jam van Syl
aardbeien van de HaakTotaal


logo bakkerij Paul Schalke
logo slagerij van Koppen(1)