Begin 2024 met een fruitige knal – BoereGoed Werkfruit voor je team! – Probeer gratis een Werkfruitkist!

Het is bijna Kerst en Oud en Nieuw, de perfecte tijd om na te denken over gezonde voornemens voor het nieuwe jaar. Wat dacht je ervan om 2024 te starten met een vleugje kleur, smaak, en gezondheid op kantoor? Ons BoereGoed Werkfruit is precies wat je nodig hebt! Je kunt gratis een Werkfruitkist proberen!

Waarom BoereGoed Werkfruit?

  • Lokaal en Liefdevol Samengesteld: Onze mensen stellen met zorg een kleurrijke mix samen van duurzame fruitsoorten zoals bananen, peren, appels, kiwi’s en mandarijntjes. Versheid en kwaliteit staan bij ons voorop.
  • Seizoensgebonden Variatie: We kiezen voor een mix van seizoensproducten en standaardartikelen, aangevuld met af en toe een verrassend extraatje.
  • Gezond en Heerlijk: Altijd lekker, vers, en voedzaam. Het perfecte tussendoortje om je team tevreden en energiek te houden!

Voordelen voor de werkgever:

  • Steun aan het lokale BoereGoed project.
  • Draagt bij aan een verhoogde weerstand onder medewerkers.
  • Kan leiden tot een stijging in arbeidsproductiviteit.
  • Verbetert je gezondheids- en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) imago.
  • Verhoogt de arbeidstevredenheid.
  • De kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Flexibele en Eenvoudige Facturering: Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we flexibele leveringsvoorwaarden met een opzegtermijn van slechts 2 weken. We factureren maandelijks achteraf via e-mail voor de geleverde hoeveelheid fruit en snackgroenten.

Wat zit er deze week in het Werkfruit? Als voorbeeld van wat je kunt verwachten: deze week hebben we frisse en sappige Elstar appels van onze vaste teler, zoete Conference peren, vitamine-rijke rode en gele kiwi’s uit Griekenland, smaakvolle mandarijnen en ”verantwoorde” en lekkere bananen. Een feestje in elke fruitmand!

Begin het nieuwe jaar met een gezonde en smaakvolle stap! Laat BoereGoed Werkfruit jouw team verfrissen en vitaliseren. Neem contact met ons op om jouw kantoor ook te voorzien van ons heerlijke, duurzame werkfruit.

Wil je een Werkfruitkist proberen? Mail naar Werkfruit@boeregoed.nl en we nemen contact met je op