Boeren chocolademelk van Delfllandshof, vers uit de buurt!

🎵´Zie de maan schijnt door de bomen´🎵, nou dat is al even geleden want er zitten hele dikke wolken voor! Dit zijn wel dè omstandigheden om lekker verse boeren chocolademelk te drinken. Laat die nu deze week in de aanbieding zijn bij Farm I See!

Échte delflandse BoerenZuivel is het zuivelmerk van vijf Midden-Delflandse kringloopboeren. Hun koeien grazen van voor- tot najaar op de oer-Hollandse veenweiden tussen Rotterdam en Den Haag. Dat proef je terug in de échte boerenzuivel.

Wat maakt de boerenzuivel van Delflandshof zo bijzonder en zo lekker ’anders’ van smaak? En wat is nou eigenlijk het verschil met melk ’uit de super´?

De melk ’voor de super’ wordt om de 3 dagen opgehaald en verwerkt. Delflandshof verwerkt melk verser, binnen een dag. De melk is niet ’rauw’ maar gepasteuriseerd, hierdoor kan iedereen de melk drinken. De volle smaak blijft in de melk omdat deze niet gehomogeniseerd word, hierdoor blijft de structuur van de melk blijft heel, dat komt de smaak ten goede.

Wat de koe eet proef je terug in de melk. De samenstelling van de melk is natuurlijk en afhankelijk van de voeding van het vee. Dat betekent in de winter iets meer vet, passend bij het koude seizoen waarin je ook meer energie nodig hebt. In de zomer bevat de melk iets meer eiwit, precies zoals dat ook in de natuur werkt. Zo verandert de samenstelling van de melk met de seizoenen mee, puur natuur dus!

Bij BoereGoed krijgen we de pure producten van Delflandshof aangeleverd via de coöperatie ´Heerlijk van dichtbij´.  Zij brengen streekproducten uit Midden-Delfland en Westland naar afnemers in de omringende steden. Duurzaam en (h)eerlijk!

Kom snel langs voor deze (h)eerlijke chocolademelk, nu in de aanbieding!