Piet 10 jaar bij BoereGoed

Onze Piet is één van de eerste mensen die begon bij BoereGoed!  BoereGoed begon ooit met zogenaamde ”vending machines” (verkoopautomaten) met groenten uit de buurt en ex teler Piet beheerde destijds de verkoopplekken. Zo werd er 10 jaar geleden een automaat neergezet bij Hofstede Dier en Tuin. Na een aantal jaar is deze plek omgebouwd tot een BoereGoed ”Farmshop in Shop” en Piet beheert daar het assortiment en dergelijke.
Hieronder een passage vanuit een interview met Piet in de vrijwilligersbrief van BoereGoed: ”Veel vaste klanten komen elke week bij BoereGoed onze producten kopen. De klanten vinden het BoereGoed totaalconcept heel erg goed. Ze zeggen soms “ ik word hier blij van “.  Ze vinden de producten direct bij de teler vandaan komen en vooral de zelf gekweekte producten beter van kwaliteit en duurzamer. Het leukste vind ik het contact met de klanten en de meedoen/denkers! De meeste klanten zijn aardig. De “wat zal ik eten” vraag vul ik vaak in. “Hoe maak je dat het lekker klaar?” Nadeel is dat ik nog later thuis ben. Ben er ca 9 uur. Eerst alles nakijken en alles netjes maken. Oud chrysanten collega Kees van de Knaap komt de producten brengen meestal samen met zijn bijrijder Sven. Altijd gezellig zeker met Sven. Iedereen heeft veel plezier met hem en Kees heeft een speciaal contact: Thea. Die schaatst en fiets net als Kees. Ff snel een bakkie en een plassie doen. “Nou doei ik ga weer.” Meestal ben ik tussen 12 en 13 uur pas klaar. Thuis nog de volgende bestelling in het systeem zetten. En dan is het klaar.”, aldus Piet.