Ingrediënten
- Ingrediënten:
- 300 gr pastinaak
- ½ groene kool
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 200 gr gehakt
- 1,5 eetlepel sojasaus
- 65 gr crème fraîche
- 75 gr geraspte kaas
- Zout/peper
Bereiden
- Schil de pastinaak en snij in blokjes
- Snij de dikke nerven uit de kool en snij het in kleine stukjes
- Snipper de ui en de knoflook
- Verwarm de oven voor op 200°
- Bak/rul het gehakt in een grote koekenpan, samen met de ui en knoflook
- Roerbak de pastinaak en groene kool mee, ongeveer 8 minuten.
- Voeg de crème fraîche toe en de sojasaus, breng op smaak met peter en zout en schep nog even om
- Doe nu alles in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
- Laat het 20 minuten in de oven, tot de kaas begint te bruinen.
Eet smakelijk!