Ingrediënten

  • Ingrediënten:
  • 300 gr pastinaak
  • ½ groene kool
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gr gehakt
  • 1,5 eetlepel sojasaus
  • 65 gr crème fraîche
  • 75 gr geraspte kaas
  • Zout/peper

Bereiden

  1. Schil de pastinaak en snij in blokjes
  2. Snij de dikke nerven uit de kool en snij het in kleine stukjes
  3. Snipper de ui en de knoflook
  4. Verwarm de oven voor op 200°
  5. Bak/rul het gehakt in een grote koekenpan, samen met de ui en knoflook
  6. Roerbak de pastinaak en groene kool mee, ongeveer 8 minuten.
  7. Voeg de crème fraîche toe en de sojasaus, breng op smaak met peter en zout en schep nog even om
  8. Doe nu alles in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas.
  9. Laat het 20 minuten in de oven, tot de kaas begint te bruinen.

Eet smakelijk!

Probeer deze recepten ook: