Jouke van den Berg

Moringa’s Finest

Moringa’s Finest is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzaam gekweekte biologische Moringa Oleifera producten, zowel vers uit eigen kwekerij als gedroogd en verpakt. Het bedrijf is gespecialiseerd op een ruim assortiment producten die worden gemaakt  van de Moringa Oleifera (ook wel `the Miracletree’ genoemd vanwege zijn ongeëvenaarde rijkdom aan voedingstoffen en heilzame werking van zowel de bladeren als de zaden).

Jouke teelt op verschillende locaties ook andere specifiek gezonde gewassen, waar veel mensen niet van gehoord hebben en heeft met o.a. BoereGoed op dit gebied een samenwerking.

Moringablad is ongekend rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten, essentiële aminozuren, bladgroen, antioxidanten en bioflavinoïden. Door deze uitgebreide rijkdom is Moringa Oleifera een ideale toevoeging aan ons dagelijks dieet waarin vaak nogal eens iets ontbreekt. Moringa geeft u energie en versterkt het natuurlijke afweersysteem, bovendien zijn veel Moringa producten smaakvol, eenvoudig te nuttigen, 100% natuurlijk en niet duur. De koudgeperste biologische olie die uit de Moringa zaden wordt gewonnen is een weldadig natuurlijk verzorgingsproduct voor o.a. huid en haar. Deze olie hydrateert en verzorgt de huid zonder vet achter te laten en is uiteraard zonder chemische toevoegingen en 100% puur.

Indiaas superfood groeit en bloeit in Naaldwijkse kas

Terwijl hip Nederland thee en tabletten van de moringaboom in verre landen bestelde, liet Jouke van den Berg een paar kilo zaad uit India komen. ,,Je bent zoon van een kweker of niet.’’

jouke