Nieuws2020-10-21T16:43:03+02:00

Nieuws van BoereGoed

Facebook berichten

07/10/2020
Buurtbrief BoereGoed

Daar is 'ie weer, onze Buurtbrief boordevol nieuws uit de BuurtKas en de producenten in de buurt!
https://mailchi.mp/boeregoed/buurtbrief-boeregoed-ehly18ie2h

Wil je de Buurtbrief direct ontvangen? Scroll helemaal naar onder op:
https://www.boeregoed.nl/contact/

Stem jij ook op BoereGoed voor een nieuwe aanhanger? Zoals jullie inmiddels wel weten is enige tijd geleden ook onze aanhanger het doelwit geweest van een inbraak. Omdat we een Stichting zijn hebben we helaas niet de middelen om zomaar een nieuwe aan te schaffen. Maar doordat we in het Coronatijdpe...

06/10/2020

GEZOCHT voor onze buurtboxen!

Onze Boxen lijken een schot in de roos!
Maar we willen graag dat mensen ons helpen met het verzinnen van recepten en samenstelling van de boxen met producten uit de Buurt
Wie vindt het leuk om hier de kar te trekken en een groepje mensen te verzamelen om dit te doen?
Meld je aan via info@boeregoed.nl

www.boeregoed.nl/shop

05/10/2020

WE GAAN ONZE GESTOLEN AANHANGER TERUG VERDIENEN!
Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport!

Klanten van Rabobank Zuid-Holland Midden kunnen van 5 t/m 25 oktober hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Mocht je nog geen lid zijn, wordt kosteloos lid als je klant bent van Rabobank Zuid_Holland Midden!

Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem nu direct in de Rabo App of ... See more

03/10/2020

De Drive, Bezorging en Farmshops werken Corona-proof en we hebben ook Boeregoed #mondkapjes !

01/10/2020
Foto's uit het bericht van Boeregoed

Midnight Rucola bij onze buurman! Vanmorgen vroeg, rond 5:15 uur mochten we getuige zijn van het oogsten van rucola bij buurman Merijn Vreugdenhil. Een beetje vroeg maar dan heb je ook wat! Het levert prachtige beelden op èn je vindt deze heerlijke rucola vanaf morgen in onze Farmshops!

28/09/2020

Verdorie!!!! Vanmorgen zijn we opnieuw onaangenaam verrast toen we een ravage aantroffen in onze Buurtkas, verwerkingsruimte en kantoor! Een ongenode gast heeft de hele boel overhoop gehaald en verscheidene zaken ontvreemd! De camerabeelden leren ons dat hij gisterenochtend (zondag 27 september) rond 8:00 uur onze kas is binnengedrongen. Wie kent deze man of heeft iets gezien? Graag zien we je reactie op info@boeregoed.nl. Delen wordt op prijs gesteld!

24/09/2020

A.s. zaterdag 26 september van 9:00 tot 10:00 uur ben je van harte welkom om een uurtje te komen schoffelen in onze Buurtkas, onder het genot van een bak koffie en wat lekkers. Wij organiseren dan een ochtendje "schoffelpraat". Wat houdt dat in: In elke kap van de kas zorgen wij voor een gespreksonderwerp en natuurlijk is ook jouw eigen inbreng welkom! Van 9:00 tot 10:00 uur dus! Voel je welkom, gezellig!!

21/09/2020

Onze test met bezorgen op vrijdagavond in Westland ging de afgelopen week uitstekend en het liep lekker storm! ! We doen de bezorging in samenwerking met Eendentours Westland en hebben besloten om ook Den Haag en Maassluis in het bezorging gebied te betrekken.
Kortom, voor as woensdag 17 uur kun je op www.boeregoed.nl/shop bestellen en vrijdagavond tussen 17 en 20.30 uur krijgt u uw lokale groenten en fruit, buurtbox, fruit weerstandbox, lokaal zuivel of sapjes!

Leuk blijft natuurlijk wel om gewoon naar 1 van de Farmshops te gaan!

« 2 of 16 »

Nieuwsberichten

Neem een gembershot!

Gembershots zijn erg lekker en is goed voor de gezondheid.

Shop nu

Go to Top