januari 10, 2024

Workshop: Verrot leuk! Fermeteren.

Wegens groot succes nu een extra datum!

Wist je dat ‘verrot’ ook gezond kan zijn? Fermenteren is een methode om groente en fruit gecontroleerd te laten ‘rotten’. Zuurkool is een goed en lekker voorbeeld van zo’n gefermenteerde groente.

Wil je leren fermenteren van een natuurvoedingskundige en eet jij deze winter je zelfgemaakte supergezonde zuurkool? Volg dan deze inspirerende workshop in de gezellige Buurtkas van Boeregoed, waarin Hester van der Leeden je leert hoe je dit op een veilige manier aanpakt.

lees hier verder..

Gefermenteerde voeding is een feestje, waar je je goede darmbacteriën een groot plezier mee doet. Door je darmen gezond te houden zorg je voor een goede weerstand en een sterk immuunsysteem. We beginnen met de theorie achter fermenteren en een kleine proeverij met gefermenteerde groente. Daarna ga je zelf aan de slag. Als je het principe onder de knie hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos!

De kosten voor de workshop zijn €44,95 per persoon incl. koffie en thee. Je krijgt een beugelpot met daarin je eigen zuurkool mee naar huis. Daarnaast krijg je een werkbeschrijving en een aantal recepten om zelf aan de slag te gaan.

—————–

Waar: BoereGoed, Opstalweg 21a Naaldwijk

Wanneer: donderdag 25 januari 2023 van 13.30 – 16.00 uur (nog beperkt aantal plaatsen)

Informatie en aanmelden via de website van ‘Voeding zonder fratsen’.

Enthousiast geworden? Schrijf je snel in want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!