Yoghurt Munt saus
Ingrediënten
- 300 gram Griekse yoghurt
- 10 takjes munt
- 1 rode peper eventueel zonder zaadjes fijngesneden
- 2 teentjes knoflook fijngesneden
- 1 centimeter gemberwortel theelepels geraspte
- 1 kleine of een ½ rode ui fijngesneden rode ui
- 2 theelepels honing
- zout
- een snufje cayennepeper
Instructies
-
Was de munt en laat goed drogen.
-
Rits de blaadjes van de steeltjes en hak fijn. Je hebt minstens zes eetlepels nodig.
-
Was de peper, snijd doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn.
-
Pel de knoflook en hak fijn.
-
Rasp de gember.
-
Pel en snijd de ui fijn.
Bereiden
-
Meng alle ingrediënten goed doorelkaar en laat een paar uur in de koelkast staan zodat alle smaken zich goed vermengen.
Notities
©SoupShack met Ballen