Snijbiet Salade

SNIJBIETSALADE

 

Ingrediënten

·         200 g snijbiet

·         1 peer

·         4 eetlepels olie

·         1 citroen

·         1/2 theelepel mosterd

·         1 theelepel honing

·         peper & zout

·         handje walnoten

·         40 gram Parmezaanse kaas in vlokken

 

Voorbereiden

Was de snijbiet en verwijder dikke stelen. Laat de snijbiet goed uitlekken en snijd het blad in reepjes.

Pers de citroen uit.

Was de peer en snijd in stukjes. Bewaar in de citroensap

Hak de walnoten grof.

 

Bereiden

Klop van de olie, een eetlepel citroen, de mosterd, de honing en de peper & zout een dressing.

Schep de noten en peer (zonder citroen) door de snijbiet en sprenkel de dressing erover.

Maak af met de kaas. Smullen maar.

 

©SoupShack met Ballen

soupshackmetballen@gmail.com

bit.ly/soupshackmetballen