Pastinaak uit de oven met Honing Mosterd dressing

Pastinaak uit de oven met honing mosterd dressing

Eet de pastinaak als bijgerecht bij een lekkere salade of bij stoofvlees met aardappelpuree.

 

Ingrediënten voor vier

·         500 gram pastinaak

·         olijfolie

·         peper & zout

·         1 eetlepel vloeibare honing

·         1 eetlepel mosterd

 

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Was en schil de pastinaak en snijd in plakken van gelijk dikte.

Bekleed een bakblik met bakpapier, leg de pastinaak erop en druppel wat olijfolie op iedere plak. Bestrooi met peper & zout.

Meng olijfolie, honing en mosterd tot een mooie dressing.

 

Bereiden

Bak de pastinaak in de oven. Hou goed in de gaten dat de pastinaak niet verbrand.

Haal na 25-30 minuten de oven en bestrijk de pastinaak met de dressing en laat het nog 10 minuten bakken in de oven.

 

©SoupShack met Ballen

soupshackmetballen@gmail.com

bit.ly/soupshackmetballen