Werkfruit

Als bedrijf heeft u er veel belang bij om uw personeel gezond te houden. BoereGoed Werkfruit kan hier goed bij helpen. Werkfruit is een stimulans voor een gezonde levensstijl. Werkfruit op de werkplek heeft een positieve invloed op de arbeidsproductiviteit, de motivatie, de werksfeer en kan het ziekteverzuim terugdringen. Dit extraatje van het bedrijf is goed voor uw personeel, wordt door medewerkers en klanten enorm gewaardeerd en draagt bij aan een gezond imago.

Hoe werkt het?

Een standaard basis van heerlijke duurzame stukken fruit samengesteld door onze vrijwilligers en cliënten. Het resultaat is een kleurig en gezond geheel, van o.a. bananen, peren, appels, kiwi’ s en mandarijntjes. Het fruit is zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, smaak, ras en seizoen. Eigenlijk is het een mix van seizoensproducten, standaardartikelen en met regelmaat een extra product. Het belangrijkst is dat het altijd lekker, vers, duurzaam en gezond is en dat u en uw personeel tevreden blijft.

Wat zijn de voordelen voor de werkgevers?

  • U ondersteunt het lokale project BoereGoed
  • Consumptie van fruit draagt bij aan een verhoogde weerstand
  • Stijging van de arbeidsproductiviteit
  • Goed voor uw gezondheids- en MVO image (zowel intern als extern)
  • Een hogere arbeidstevredenheid
  • De kosten zijn aftrekbaar

Logistiek

Wij zijn een unieke samenwerking aangegaan met ‘Van de Ende delivery’. Hierdoor mogen wij gebruik maken van de jarenlange ervaring en logistieke lijnen van dit bedrijf en draagt ‘Endelivery’ BoereGoed een warm hart toe.

Facturering

We geloven in het leveren van kwaliteit. De leveringen kunnen te allen tijde worden beëindigd met een opzegtermijn van 2 weken. We factureren maandelijks achteraf via de e-mail over de geleverde hoeveelheid fruit/snackgroenten.

  • Schrijf je in voor onze Buurtbrief!

    Op de hoogte blijven van de activiteiten van Boeregoed? Schrijf je dan nu in de voor de nieuwsbrief!