Hoe werkt de BuurtBox?

Momenteel leveren we geen BuurtBoxen meer via deze shop.  We hopen hier in de nabije toekomst wel weer mee te starten.  Tot die tijd kunt u onze producten kopen in de FarmShops.

 

BoereGoed verkoopt een BuurtBox boordevol duurzame, verse producten. De inhoud is elke week anders en wordt altijd met even veel zorg samengesteld! Bij een Afhaalpunt bij jou in de buurt kun je de door jouw bestelde BuurtBox ophalen.

De BoereGoed BuurtBox is wekelijks los te bestellen, maar is ook verkrijgbaar in abonnementsvorm. Zo kun je iedere week opnieuw genieten van de allerlekkerste groenten en fruit uit de regio.

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

Soorten boxen

Je kunt verschillende soorten boxen bij BoereGoed bestellen. De BoereGoed BuurtBox is een wekelijks terugkerende box boordevol duurzame, verse groenten en fruit. Hierin vind je groenten voor 3 maaltijden, rauwkost, fruit en een superfood. Omdat niet ieder gezin dezelfde grootte heeft, hebben we boxen voor 1 à 2 personen en voor 4 à 5 personen. Deze vind je ook terug op de webshop.

Naast duurzaam, vers en smaakvol eten zijn we bij BoereGoed ook dol op sappen en smoothies, want die zijn heel gezond. Hiervoor gebruiken wij groenten en fruit wat normaal gesproken weggegooid zou worden vanwege een plekje of omdat het al wat ouder is. Maar dit kan vaak nog prima worden gebruikt voor dit soort doeleinden. Daarom hebben we ook een ‘Vers voor Pers box’. Hierin vind je de lekkerste groenten en fruit, die zeer geschikt zijn voor de pers. Deze box is wekelijks te bestellen via de webshop.  Als de kwaliteit van deze box te wensen overlaat (bijv in de warme zomer periode) halen we deze box tijdelijk uit het assortiment.

Flexibel abonnement

Iedere week opnieuw kun je genieten van de allerlekkerste groenten en fruit vanuit onze eigen BoereGoed kassen of van telers uit je regio. Af en toe wordt de BuurtBox aangevuld met biologische groenten en fruit van buiten de regio. Daarnaast vind je iedere week een superfood in het pakket.
Wekelijks zullen we je een mail sturen met daarin een Ideal link. Heb je een keer geen zin in de Buurtbox, ben je op vakantie en komt het niet uit? Geen probleem!.

De BuurtBox kun je afhalen op vrijdag aan het einde van de middag of op zaterdag (afhankelijk van het door jouw gekozen afhaalpunt).  Bestellen kan tot maandag 23.59 uur.  Vrijdag na 16.00 uur staat de Buurtbox dan voor je klaar.

Bestellen wanneer je zin hebt?

Liever geen abonnement, maar wel zin in af en toe een gezonde dosis vitamine? Dat kan! De BoereGoed BuurtBox is ook iedere week los te bestellen via de website. Hier kun je aangeven waar je de box wilt afhalen en kun je direct betalen. De inhoud van de BoereGoed BuurtBox staat altijd vooraf op Facebook,  in de digitale Buurtbrief en op de website.

Is er een afhaalpunt bij jouw in de buurt?

BoereGoed Afhaalpunten bij jou in de buurt? Vind hier het dichtstbijzijnde BoereGoed afhaalpunt! Is er geen afhaalpunt bij jou in de buurt, maar zou je dat wel graag willen en heb je een idee waar dat zou kunnen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@boeregoed.nl.

Wat kost het?

Bij BoereGoed hanteren we seizoensprijzen. Op deze manier zorgen we er voor dat iedereen altijd de juiste prijs betaalt en betaald krijgt! Wil je weten wat de BoereGoed BuurtBox op dit moment kost? Kijk dan snel even in de webshop.

De seizoenen die we volgen zijn:

  • lente ( maart-april-mei )
  • zomer ( juni-juli-augustus )
  • herfst ( september-oktober-november )
  • winter ( december-januari-februari )

Binnenkort, sparen voor een gratis BuurtBox!

Binnenkort stappen we over op een spaarsysteem. Bij iedere Buurtbox die je afneemt bouw je punten op, deze zijn inwisselbaar in onze webshop.  Verwachting is dat deze actie half november 2015 van start zal gaan.

  • Schrijf je in voor onze Buurtbrief!

    Op de hoogte blijven van de activiteiten van Boeregoed? Schrijf je dan nu in de voor de nieuwsbrief!

  • Eenmalige Buurtboxen